Főoldal / Blog / Élmény és étterem születésnapra? Igen!

Élmény és étterem születésnapra? Igen!

2022. 10. 24.

Van, akinek ez a nap is csak egy az év 365 napjából, és nem kifejezetten foglalkoznak vele, de az igazság az, hogy a legtöbben imádjuk a szülinapokat. A legjobb választás pedig az étterem születésnapra, hiszen ilyenkor a barátok és a szerettek együtt ünneplik a szülinapost. Ez a nap jelentős fordulópont, ezért mindenki megérdemli, hogy méltóképp ünnepelhesse. Ha Ön is ünnepséget szervez egyik családtagjának, barátjának, vagy párjának, akkor az étterem lehet a legjobb választás. Az ünnepség pedig lehet meglepetés, de akár az ünnepelt is részt vehet a szervezésében. Egy dolog biztos, egy feledhetetlen születésnapi élmény egy remek helyen nem hiányozhat az idei évből!

Kiváló étterem születésnapra 

Legyen szó bármilyen jellegű vagy nagyságú születésnapi ünnepségről, a remek helyszínválasztás elengedhetetlen. Az év bármely szakaszában is született az ünnepelt, a születésnapi buli sikerességének az egyik kulcsa, hogy hol tartják az eseményt. Nem számít, hogy kerek évszámot ünnepelnek, vagy a felnőtt korba lépést, esetleg egy mezei 34. születésnapot, minden évszám megérdemli, hogy a számára fontos emberekkel együtt megünnepelhesse születésének évfordulóját.

Különleges étterem születésnapra

Ilyen alkalomra olyan helyszínt érdemes választani, ami azon felül, hogy kellemes hangulatot teremt, a szükséges támogatást is rendelkezésre bocsájtja. A személyzet biztosítsa, hogy minden akadály nélkül, pont úgy történjen, ahogy a szervező és az ünnepelt megálmodta. Egy jó helyszín nem egy plusz teher, amivel nehéz egyeztetni és még kompromisszumokat is kell kötni, hanem olyan, ahol segítenek a lebonyolításban, akár még a szervezésben is.
A Tisia Étterem pont ilyen. Azon felül, hogy biztosítja a kellemes hangulatot, minden eszközzel, elkötelezett módon, erős szakmai háttérrel segíti az esemény gördülékeny és sikeres menetét. 
Éttermünk ráadásul könnyen megközelíthető, hiszen Tiszaújváros szívében található. A vendégek számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk, így nem kell a parkolással bajlódni.
Ha pedig az esemény szervezése előtt szeretné megnézni milyen az igazi Tisia hangulat, érdemes eljönni A Tisia Bárba, ahol minden péntek és szombat eset élő zenével készülünk vendégeink számára.

Ha idén valami különlegesre vágytok: étterem születésnapra 

Miért jobb egy étteremben tartani a szülinapot, mint bárhol máshol? Mert amellett, hogy így biztosítva van a profi személyzet, akik már a kisujjukból rázzák ki a lebonyolítás minden percét, még a kiváló ételek is garantáltak. És hát valljuk be, hogy minden rendezvény egyik legfontosabb pontja a felszolgált étel. Mert ugyan ki emlékszik arra, hogy mit viselt az ünnepelt, vagy milyen zene szólt a rendezvényen? Nem sokan. De arra, hogy milyen finom volt az előétel, vagy az a konfitált sertés tarja steak milyen omlós volt, esetleg a mangós-fehér csokoládés tart mennyei kombinációjára az édes bazsalikomos pestoval, már annál többen fognak jóízűen visszaemlékezni. Mindemellett pedig érdemes olyan helyszínt keresni, ahol már a szervezés pillanatától segítőkész a személyzet.

Különleges ülésrendre van szükség, vagy szeretné feldíszíteni a termet az ünnepelt számára, esetleg el kell rejteni a tortát? Nem gond! A Tisia Étterem személyzete készséggel áll a szervezők rendelkezésére, legyen szó bármilyen személyes kérésről. 
A különleges gasztronómiai élményről pedig még nem is beszéltünk. Ételeink kiemelkedő minőségét séfünk kreatív látásmódja biztosítja. Munkájának köszönhetően olyan fine dining jellegű ételek közül választhatnak, amik szinte már önmagukban garantálni tudják, hogy a rendezvény sikeres lesz. Legyen szó klasszikus, magyaros ízvilágról, vagy újragondolt, nemzetközi konyháról, a friss alapanyagok és a feledhetetlenül ínycsiklandó ízek garantáltak. A fogások különlegességét emellett a friss alapanyagok is támogatják, amiket a helybéli termelők biztosítanak, így a magas minőség együtt jár a környezettudatos és egészséges életmód támogatásával. 
A fogásaink között ugyanúgy megtalálhatók a klasszikus húsos fogások, mint a vegetáriánus ételek, vagy a halas különlegességek. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk az ételérzékenységgel rendelkező vendégekre, akik szintén megtalálják nálunk az ínyükre való fogást. Már a szervezés szakaszában érdemes velünk felvenni a kapcsolatot, és megnézni aktuális étlapunkat

Szülinapi helyszín az esemény méretére szabva 

A helyszín kiválasztásánál fontos szempont, hogy milyen méretű szülinapot szeretnének tartani. Hiszen egy családias hangulatú, néhány fős rendezvényhez nem szükséges kibérelni egy nagy termet, ahogyan fordítva is igaz. Ha nagy létszámú eseményt szervez, olyan helyszínre van szükség, ahol kényelmesen elfér az a sok ember.

A Tisia Étterem erre is gondolt, éppen ezért ha egy csendes és visszafogott vacsorával szeretné megajándékozni az ünnepeltet, akkor kiváló választás az éttermi különtermünk, ahol nyugodt körülmények között, teljesen elszeparálva az étterem többi részétől tölthetik el az estét. Ez a privát terem kiváló helyszínt biztosít 6-10 fős rendezvényekhez, ahol a családias és meghitt hangulat számít. Itt garantáltan zavartalan környezetben élvezhetik a prémium italaink minőségét és különleges fogásaink feledhetetlen ízvilágát. 

Étterem születésnapra: a legjobb választás

Nagy méretű, fergeteges szülinappal szeretné meglepni az ünnepeltet? Nálunk annak sincsen akadálya! Ha fontos évszámot ünnepelnek, mit sok emberrel együtt szeretnének megosztani, akkor konferenciatermeink egyikét ajánljuk. Itt minden technikai eszköz adott, amire csak egy jó bulin szükség lehet. Beépített hangosítás, kivetítő és projektor garantálja az audio és a vizuális élmény sikerét. Sőt, határ a csillagos ég, mivel termeink egybenyithatók, így összesen akár 260 fő befogadására is alkalmasak. 

Élményt ajándékba 

Az ünnepelt nem szereti kiengedni az irányítást a kezéből? Szeretné megszervezni az ünnepséget, és minden részletről inkább ő akar dönteni? Ez is megoldható, hiszen ajándékutalványainkkal erre a lehetőségre is gondoltunk. Az utalványra tölthető összeget Ön határozza meg, amit aztán az ünnepelt tud felhasználni, és saját ízlésére fordítani az esemény alakítását. 

Ha további ötletekre vagy segítségre van szüksége, netán kérdései lennének, keressen minket bizalommal, elérhetőségeink egyikén!

Telefon: +36 49 741 741