Itallap

Itallapunk tartalmazza:

KOKTÉL kínálatunk

Szeretettel meghívjuk egy közös, izgalmas utazásra a koktélok világába. Legyen szó alkohollal vagy anélkül készülő koktélvariációkról, nálunk mindenki talál magának valami finomat.
Kínálatunkban többek között megtalálhatók a világ kedvenc koktéljai (Old Fashion, Negroni), illetve Magyarország kedvencei is (PinaColada, Aperol Spritz).

ÍZESÍTETT LIMONÁDÉ kínálatunk

Vendégeink a méltán népszerű klasszikus limonádétól az ízesített változatokig választhatnak kínálatunkból. Az ízesítéshez a természetes, magas gyümölcstartalmú MAYER szörpcsalád kínálatából dolgozunk, amely az évente megrendezésre kerülő nemzeti szörpversenyen számos díjat nyert el.

THOREAU VÍZ

Környezettudatos, kristálytiszta és elképesztően elegáns: megérkeztek a Thoreau vizek a Tisia Éttrembe. Mindezt egy igazán kifinomult és trendi skandináv tervezésű üvegpalackba bújtatva szolgáljuk fel. A minőség garantált, és egyúttal a környezetterhelés is jelentősen csökkent.

KÁVÉ kínálatunk

Fedezze fel a gazdag, testes ízéről ismert L'OR kávék világát! Élje át a kávézás tökéletes élményét a Tisia Hotel Bárjában. Kávészakértő kollégáink minden egyes csészével minőségi élménnyel kápráztatják el a kávézás szerelmeseit.


SÖR kínálatunk

Kínálatunk kiválogatásakor a minőségi sörökre, sörkülönlegességekre helyeztük a hangsúlyt. A tökéletes sör tükrös tisztaságú, aranysárga vagy mélybarna színű, habja krémszerű. A sör illata kellemes, érezni rajta az árpamaláta édeskés és a komló keserű illatát.

Itallapunkról választhat csapolt és palackozott sörökből egyaránt.

Csapolt söreink:

Palackozott sörkínálatunk:

PÁLINKA kínálatunk

„Pálinka: a palackba zárt gyümölcs természetes íze és illata.”

A Tisia Étterem elkötelezett a prémium minőségű, helyi vagy környékbeli termékek iránt. Így találkoztunk a Bükkaranyosi Pálinkafőzde mesterével, aki elkalauzolt bennünket a pálinkafőzés rejtelmeiben és elmondta, hogy a jó pálinka gondolata, már a gyümölcsfák virágzásával megszületik.

Tradicionális és különleges pálinkáink:

Itallap