Szülinapi helyszín

Szülinapi helyszín 

Bármilyen évszámról is legyen szó, a kitűnő szülinapi helyszín rendkívül fontos szerepet játszik az ünneplés alkalmával. A Tisia Étterem remek színtere lehet az ilyen jellegű rendezvényeknek is, hiszen elegáns környezete, finom ételei, prémium italai és segítőkész személyzete garantálja az esemény sikerét. Foglalja le még ma ezt a remek szülinapi helyszínt!


Szülinapi helyszín Tiszaújváros központjában

Ha születésnapi bulit szervez, akkor a remek helyszín kiválasztása elsődleges szempont. Ez az alapja ugyanis az esemény sikerességének. Egy jó helyszín megadja a kellő hangulatot, és biztosítja a szükséges támogató hátteret. Lehet szűk, családi születésnapi vacsora, vagy egy fergeteges buli, a Tisia Étterem minden esetben biztosítja a megfelelő helyszínt. 
Akár a felnőtt korba lépő bűvös 18, esetleg kerek számok ünnepléséről is legyen szó, ha szülinapi bulira kerül a sor, kollégáink szívvel-lélekkel azon dolgoznak, hogy a megálmodott esemény a lehető legjobban, akadályok nélkül sikerüljön, pont úgy, ahogy az ünnepelt megérdemli. Csapatunk erős szakmai háttérrel és minden szükséges eszközzel támogatja a rendezvény gördülékeny menetét. 

Remek szülinapi helyszín Tiszaújvárosban

Meghitt szülinapi helyszín 

Amennyiben egy csendesebb és visszafogott vacsorát szeretne az ünnepelt, akkor meleg szívvel ajánljuk éttermi különtermünket, ahol 6-10 fő teljes nyugalomban töltheti el az estét. Privát termünk tökéletes helyszíne lehet a kisebb létszámú rendezvényeknek, ahol fontos a meghitt, családi hangulat. Itt zavartalanul élvezhetik a különleges fine dining jellegű ételeink páratlan ízvilágát és prémium italaink pazar minőségét.  

Nagy szülinapi buli helyszín 

Ha nagy méretű szülinapi bulit szervez, akkor is remek választás a Tisia Étterem. A konferenciatermeink kiváló helyszínként szolgál nagyobb bulik esetén is. Minden szükséges technikai eszközzel felszerelt termeinkben található beépített hangosítás, vászon projektorral és szélessávú wi-fe elérés garantált. Ezek a különtermek szükség esetén egybe nyithatók, így összesen akár 260 fő befogadására is alkalmasak. 

Miért jó választás a Tisia Étterem? 

A Tisia Hotel & Spa**** Superior épületében található étterem nem csak a szállóvendégek számára elérhető, hanem a környékbeli lakosokat és az átutazókat is várja sok szeretettel. Bármilyen rendezvényről, vagy csak egy kisebb vacsoráról is legyen szó, az ínycsiklandó ételek, minőségi italok, az exkluzív környezet és a segítőkész személyzet garantálja a remek hangulatot. 

Születésnapi helyszín jól frekventált helyen

A Tisia Étterem Tiszaújváros központjában található, közvetlenül a Gyógy-és Strandfürdő szomszédságában, a Teleki Blanka utcában található szállodaépületben. Jól frekventált elhelyezkedésének köszönhetően, a környék nevezetességeit látogatók számára is kitűnő választás lehet. 

Változatos programkínálat

A Tisia Hotel egész területén, így az éttermi részünkben is rendszeresen tartunk különböző programokat, kóstolókat, kulturális eseményeket. Ezek a rendezvények nem csak a szálloda vendégei, de a külsős látogatók számára is elérhetőek. 
Egyik nem titkolt célunk, a helyi kézműves termékek széles körű megismertetése, ezért lehetőséget biztosítunk ezen termékek, készítmények bemutatására és kóstoltatására is. Akár egyedi bemutatóra is van lehetőség, amennyiben a szülinapi esemény részeként szeretné igénybe venni. 

Akár születésnapra is választható programjaink:

Szülinapi helyszín szállással 

Jeles évszám megünneplését tervezi? A vendégsereg különböző városokból érkezik? A Tisia Hotel prémium minőségben kínál szállást a vendégek számára. Szállodánk stílusos és minden igényt kielégítő szobákat kínál, ahol akár egy fő, vagy kialakítástól függően, akár egy 4 fős család is kényelmesen elfér. 

Íncsiklandó ételek

Bármilyen rendezvényről is legyen szó, az esemény egyik legkiemelkedőbb része a felszolgált étel. A gasztronómiai élmény legalább olyan fontos, mint maga a helyszín, vagy a programok. Éppen ezért ételkínálatunkban olyan fine dining jellegű különleges ételek találhatók, amik szinte önmagukban garantálják a rendezvény sikerét. 
Ételeink alapanyagát helyi kézműves termelőktől vesszük, ezzel is támogatva a helybéli termelők megismertetését és biztosítjuk az ételek magas minőségét, szem előtt tartva a környezettudatosságot és az egészséges életmódot. 
Az étkezést változatos leveseinkkel és különböző előételeinkkel kezdhetik, majd főételeinkkel folytathatják. A klasszikus húsos fogásoktól a vegetáriánus ételkülönlegességeken át, egészen a halas finomságokig, széles repertoárból választhatnak a vendégek. Végül pedig nem mindennapi desszertjeinkkel, vagy éppen sajtválogatásunkkal zárhatják. Ha kíváncsi a szezonálisan változó, aktuális ételeinkre, érkezés előtt nézze meg étlapunkat

Szülinapi helyszín gyerekekkel

Szállodánk egész területe, így az étterem is gyerekbarát. Amennyiben gyerkőccel érkezne a szülinapi bulira, nálunk nem lehet akadálya! Ételeink között a gyerekek közkedvelt fogásaiból válogatott gyerek menü is található. 
A kicsik szórakoztatásáról játszóházunk gondoskodik, ahol több korosztály is biztonságosan és szórakoztató környezetben töltheti az időt. Így a felnőttek is gondtalanul élvezhetik a rendezvény és az étterem nyújtotta előnyöket, miközben a gyerekek sem unatkoznak és számukra is könnyed kikapcsolódást kínál az ottlét. 

Élményt ajándékba

Sok esetben egy feledhetetlen élmény lehet a legjobb ajándék. Ha még nem biztos az időpont, vagy nincs meg a pontos vendéglista, akkor kitűnő meglepetés lehet egy ajándékutalvány, amely az éttermünkben használható fel. Az utalvány pontos értékét Ön határozza meg. Az összes különtermünkben, illetve az éttermi részen is felhasználható a kiállítástól számított 1 éven belül. Az eseményhez előre egyeztetett időpont szükséges. 

A részletekkel kapcsolatban, vagy további kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készséggel segítenek Önnek!