Business reggeli

Várjuk vendégeinket egyszerű megközelíthetőséggel, kiváló parkolási lehetőséggel, hideg-és meleg ételválasztékkal és kávékülönlegességekkel.


Szervezze hozzánk üzleti reggelijét és kápráztassa el partnereit!

Üzleti partnereink manapság emlékezetes élményeket és izgalmas együttműködési lehetőségeket keresnek, a Tisia Étterem különtermei remek lehetőséget biztosítanak, hogy Ön is meghívja meglévő és jövőbeni üzleti partnereit egy exkluzív villás reggelire. Az alkalomhoz illően akár éttermünkben, büféasztalunkról akár különteremben, reggeli étlapunkról választva elfogyaszthatja a nap első étkezését.


Egy jó hangulatú, finom reggeli kitűnő alkalom az üzleti kapcsolatteremtésre, tárgyalásra, és a partnerkapcsolatok építésére.

A business reggeli lehetséges helyszínei: a szálloda étterme, a VIP különterme vagy igazán különleges élményt nyújtó Télikertünk. Nyári szezonban teraszon is vállaljuk a terítést.


A Tisia étterem VIP különterme 6-10 fős rendezvényekhez nyújt tökéletes helyszínt, étkezésekhez vagy kisebb  rendezvényterem céljára is alkalmas.

REGGELI ÁRAK

Büféreggeli éttermünkben elfogyasztva:

Természetesen szívesen látjuk azokat is, akik egyszerűen csak nem szeretnének korán kelni és például hétvégenként reggelikészítéssel „bajlódni”.

Nálunk reggelizni kényelmes és kellemes.

Amit kínálunk


TISIA, mint RENDEZVÉNYKÖZPONT

Ajánlatainkat mindig a felmerülő igények szerint állítjuk össze, figyelembe véve az egészséges étkezés, a minőségi vendéglátás, az aktuális piaci trendek és a fentarthatóság szempontokat is. Termeink kialakítása és felszereltsége (beépített hangosítás, mobil mikrofon, projektor és vászon, táncparkett, szabályozható világítás stb.) és a rendelkezésre álló különböző bútorzat (8-10 fős körasztalok, tábla- és bankett asztalok stb.) a legkülönfélébb rendezvények, esküvők sikeres lebonyolítását is lehetővé teszik, akár különleges dekorációval is.