Konferencia helyszín 

A tiszaújvárosi konferencia helyszín remek választás tréningek, konferenciák, céges rendezvények, vagy akár nagyobb családi összejövetelek esetén. A Tisia Hotel & Spa rendezvénytermei együttesen akár 260 fő befogadására is alkalmasak. Nagy rendezvényhelyszínt keres? Kérjen tőlünk ajánlatot!


Kiváló konferencia helyszín a Tisia Hotel & Spa épületében

Négycsillagos konferenciahelyszín, Tiszaújváros szívében, luxus környezetben, professzionális személyzettel garantálja a rendezvények gördülékeny működését.

 A Tisza konferenciaterem vagy másnéven, Bálterem és a három egybe nyitható szekcióterem kitűnő helyszínt biztosít nagyobb rendezvények megrendezésére.
Az esemény folyamán minden szükséges technikai eszközt biztosítunk, és segítőkész kollégáink is egész idő alatt rendelkezésre állnak.
Az összesen 260 fő befogadására is alkalmaskonferencia helyszín igény szerint tovább variálható. Akár külön szekciókra osztható, így egyidőben, párhuzamosan is folyhatnak a programok. A hangszigetelt falaknak köszönhetően ugyanis nem szűrődnek át a zajok a termek között.


Külön helységeink természetes fénnyel megvilágítottak, mindemellett tökéletesen sötétíthető.
Az összes teremben gyors, szélessávú wi-fi elérése biztosított valamennyi résztvevő számára. Továbbá modern technikával felszerelve biztosítjuk az esemény sikerességét. Beépített hangosítással, vászonnal, projektorral és egyéb szükséges technikai eszközökkel felszerelve várjuk a résztvevőket.

Kinek ajánljuk?

Nagyobb rendezvények szervezésére tökéletes konferencia helyszínt biztosít a Tisia Hotel. Nagyszabású családi események, évfordulók, üzleti rendezvények, valamint iskolai ünnepségek során is kiemelten fontos, hogy az esemény alatt minden gördülékenyen menjen. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a helyszínt biztosító szakemberek rugalmasan és segítőkészen várják a vendégeket.
A Tisia Hotel kollégái több éves tapasztalattal és szakértő hozzáállással segítenek a szervezési folyamatoktól, egészen az esemény végéig.

A termek variálhatósága lehetővé teszi, hogy minden rendezvény teljesen személyre szabott legyen, minden kialakításban a megrendelő igényeit szem előtt tartva.
A Tisia Hotel konferencia helyszínként több nagysikerű rendezvénynek adott otthont az elmúlt években, többek között:

Konferencia helyszín feledhetetlen gasztronómiai élménnyel 

A rendezvények egyik legfontosabb pontja a felszolgált étel. A gasztronómiai élmény majdnem ugyanolyan emlékezetes, mint a helyszín és a programok. Éppen ezért a Tisia Étterem fine dining jellegű fogásaival olyan exkluzív gasztronómiai kalandot biztosít, ami garantálja a rendezvények sikerességét.

Éttermünk kizárólag minőségi, helyi alapanyagokból készült fogásokat szolgál fel. Gasztrofilozófiánk alapja, hogy háztáji alapanyagokból, modern és minőségi ételeket prezentáljunk megfizethető áron. Mindezt pedig az egészség és a környezettudatosság jegyében.

Étlapunkon számos különleges fogás található. Mindig az aktuális szezonnak megfelelő, friss alapanyagokból összeállított ételeket kínálunk.
Az előételtől egészen a desszertig, számos változat között válogathatnak vendégeink, a klasszikus, húsos fogásoktól egészen a vegetáriánusig. Éttermünk továbbá az ételérzékeny vendégeiről sem feledkezik meg, ezért mentes kínálattal is várjuk őket.

Konferencia helyszín wellness élményekkel

Egy fárasztó konferencia, vagy oktatással töltött nap után nem is lehet elképzelni pihentetőbb programot, mint amit egy Spa relaxáló környezete biztosít.
Egy kényeztető, vagy frissítő masszázs, esetleg egy spa rituálé elfeledteti a konferencia résztvevőivel az egész nap fáradalmait, és garantált kikapcsolódást nyújt egy nehéz nap után.
A Tisia Hotel & Spa mellett található Tiszaújvárosi Gyógy-és Strandfürdő medencéi pedig gondoskodnak a nyugodt relaxálásról.

Konferencia helyszín szállással

A négycsillagos Tisia Hotel közel 100 szobával várja a rendezvény résztvevőit Business, Deluxe és családi lakosztályokkal is. Szobáink kialakítása elismert belsőépítészek munkáját dicséri. Több napos rendezvény esetén, teljeskörűen felszerelt szobáinkban ingyenes, széles sávú Wi-Fi, LED televízió, legkondicionáló és csúcstechnológiás, érintőpaneles kártyás zár garantálja a zavartalan pihenést.

Tisia Étterem kisebb rendezvények esetén

Kisebb létszámú rendezvények, üzleti ebédek, meetingek vagy megbeszélések esetén is kiváló helyszínt biztosít a Tisia Étterem.
A 6-10 fő befogadására alkalmas különterem meghitt hangulatú összejövetekhez garantálja a tökéletességet. A dekoratív terem diszkréciót biztosít, így akár kerekasztal beszélgetésekhez is kitűnő teret adhat.

Miért válassza a Tisia Éttermet? 

A négycsillagos superior Tisia Hotel & Spa épületében található impozáns étterem különleges fogásokkal várja a helyi és a környéken élőket, illetve az átutazókat is.

Konferencia helyszín Tiszaújváros szívében

Éttermünk Tiszaújváros központjában található, a Teleki Blanka utcai szállodaépületben. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő választás azok számára is, akik a környék nevezetességei miatt utaznak ide.

Családbarát étterem

A szálloda és az étterem egész területe és szolgáltatásai gyermekbarát. A legkisebbek számára külön ételkínálattal készülünk, amit a gyerekek közkedvelt fogásaikból válogattunk össze.
Játszóházunk pedig garantálja, hogy a gyerkőcök biztonságos és szórakoztató környezetben tölthessék az időt. Így a felnőttek és a gyerekek számára is élménydús kikapcsolódást biztosítunk.

Változatos programok

Szállodánk területén nem csak egyéni programokkal találkozhat, de saját szervezésű izgalmas eseményeinkkel, bemutatókkal, kóstolókkal és kulturális estekkel.
A rendezvényeink természetesen külsős látogatók részére is ugyanúgy elérhetőek, akárcsak szálló vendégeink számára. 
Mivel éttermünk elkötelezett a helyi kézműves termékek megismertetésében, ezért folyamatosan biztosítunk lehetőséget a termelők számára, készítményeik bemutatására és kóstoltatására.
Folyamatosan frissülő aktuális programjainkról érkezés előtt érdemes tájékozódni.

Nagyszabású rendezvényhelyszínt keres Tiszaújvárosban? Kérjen ajánlatot tőlünk még ma!