Étterem különteremmel 

Tiszaújvárosi étterem különteremmel, amely tökéletes helyszínt nyújt kisebb létszámú rendezvényekhez, vagy egy meghitt vacsorához. Az impozáns terem a remek fogásokon túl diszkréciót biztosít, így akár kerekasztal beszélgetések számára is kiváló helyszínül szolgálhat.


Tisia Étterem különteremmel Tiszaújváros szívében 

Kettesben töltött beszélgetésekhez, étel- italfogyasztáshoz viszonylag egyszerű helyszínt találni. Kicsit nagyobb társaságnak úgy, hogy elférjenek egy asztalnál, és még hallják is egymást, már nehezebb dolga van. 
Sok kislétszámú privát rendezvény szervezésénél jelenthet problémát olyan helyszínt találni, ahol külön lehet vonulni az étterem többi vendégétől.
A Tisia Étterem pont nekik nyújt remek megoldást! Az étterem különterme kiváló helyszínt biztosít 6-10 fős rendezvények, étkezések számára.

Kinek ajánljuk? 

Egy meghitt hangulatú születésnap, vagy kisebb családi, esetleg baráti összejövetel maghatározó emlék lehet életünkben. Karrierépítés szempontjából pedig egy üzleti vacsora kiemelkedő fontossággal bír. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy az ilyen rendezvények zökkenőmentesen működjenek és minden résztevevő kényelmesen érezze magát.
A különterem természetesen rendkívül sokoldalúan felhasználható, kollégáink rugalmasan és készséggel segítenek a kisebb rendezvények esetén is. Mutatunk néhány ötletet, amelyeknek már otthont adott különtermünk:

 

Miért jó választás a Tisia Étterem? 

A Tisia Hotel & Spa részeként nyílt elegáns étterem nem csak a szállóvendégek, de a helyi és környékbeli lakosokat és az átutazókat is sok szeretettel várja! Különleges fogásokkal, prémium italkínálattal és segítőkész személyzettel biztosítjuk a remek hangulatot.

Étterem különteremmel a központban 

Éttermünk Tiszaújváros frekventált helyszínén található, a Gyógy-és Strandfürdő szomszédságában, a Teleki Blanka utcai szállodaépületben. Központi elhelyezkedése miatt remek választás a környék nevezetességeit látogatók számára is.

Változatos programok 

Szállodánk területén, így éttermünkben is rendszeresen szervezünk programokat, bemutatókat, kulturális esteket. Az események nem csak a szállóvendégek számára elérhetőek, de külsős látogatók részére is nyitva állnak.
Elkötelezettek vagyunk a helyi kézműves termékek megismertetésében, ezért rendszeresen biztosítunk lehetőséget ilyen készítmények bemutatására és kóstoltatására. Akár egyedi, kis létszámú bemutatóra is van lehetőség.
Néhány állandó és változó programunk:

Érkezés előtt érdemes tájékozódia aktuális programjainkról.

Páratlan ételkínálat

Éttermünk Tiszaújváros egyik legújabb és legmodernebb vendéglátóhelye lett az elmúlt időszakban. Ételkínálatunkban megtalálhatóak több fogásban is a nemzetközi konyha különleges ételei, de ugyanúgy a hazai ízek, a magyar konyha kedvelői is kedvükre szemezgethetnek.
Mind a nemzetközi, mind pedig a magyar konyha ételeinek az alapanyagait nagyrészt helyi kézműves termelők biztosítják. Hiszen gasztrofilozófiánk alappillérei, hogy helyi alapanyagokból, modern és minőségi ételeket kínáljunk megfizethető áron, az egészséget és a környezettudatosságot szem előtt tartva.

Étlapunkon számos fine dining jellegű különleges fogás található. Kezdetnek színes leves kínálatunkból és különböző izgalmas előételek között válogathatnak vendégeink. Főételeinknél a klasszikus húsos fogásoktól, a halas ételeken át, a vegetáriánus különlegességekig, mindenki talál kedvére valót. Levezetésképp pedig nem mindennapi desszert kínálatunkat ajánljuk. Amennyiben nem édes ízekre vágyna, mindenképp kóstolja meg sajtválogatásunkat is.

Tisia Étterem különterme gyerekekkel 

A Tisia Hotel és Étterem egész területe és legtöbb szolgáltatása gyerekbarát. Ételkínálatunkban a gyermekek által közkedvelt ételekből válogatott gyerek menü is található.
A lurkók szórakoztatásáról pedig játszóházunk gondoskodik, ahol a kisebbek és nagyobbak is, biztonságos és szórakoztató környezetben tudják tölteni az időt. Így garantáltan nem fognak unatkozni és számukra is feledhetetlen élményt nyújt az ottlét, amíg a felnőttek gondtalanul élvezhetik a különterem és az étterem nyújtotta előnyöket.

Kiváló helyszín nagyobb rendezvények esetében is

Amennyiben kis létszámú rendezvény helyett nagyszabású eseményt szervez, akkor is jó helyen jár. A Tisia Hotel & Spa rendezvénytermei összesen 260 fő befogadására alkalmasak. A konferenciaterem és a három egybenyitható szekcióterem kitűnő lehetőséget biztost akár tréningek, konferenciák, családi összejövetelek, vagy esküvők alkalmával.

Tapasztalt és segítőkész kollégáink az ajánlatkéréstől egészen a rendezvény zárásáig készséggel állnak rendelkezésére. Termeinkbe a természetes fény kellőképp beszűrődik, de igény esetén tökéletesen sötétíthetők is.  A rendezvény hangulatát beépített hangosítással, a prezentációk kivetítését vászonnal és projektorral biztosítjuk, valamint egyéb technikai eszközök állnak a terembérlők rendelkezésére. A szélessávú, gyors wi-fi elérése minden résztvevő számára biztosított.

Élményt ajándékba 

Sokszor a legjobb ajándék egy feledhetetlen élmény. Ha nem biztos még az időpontban vagy a résztvevőkben, akkor remek meglepetés lehet egy éttermünkbe szóló ajándékutalvány, amelynek értékét Ön határozza meg és amit különtermünkben is felhasználhatnak, a kiállítástól számított 1 éven belül (előre egyeztetett időpontban) bármikor.

Ki létszámú összejövetelt tervez a jövőben? Foglalja le éttermi különtermünket most!