Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdések

A Tisia Hotel & Spa**** superior szálloda és annak Étterme Tiszaújvárosban, a Teleki Blanka út 4. szám alatt található. A városon belül eligazító táblák segítik a tájékozódást.

Térképet itt talál »

Éttermünk nyitvatartása:

  • hétköznap: 7h-10h, hétvégén: 7h-10.30h
  • 12h-15h
  • 18h-22h (konyhánk 21.30 órakor zár)

Bárunk nyitvatartása: 

  • vasárnaptól csütörtökig 7h-22h,
  • pénteken és szombaton 7h-23h

A Tisia Hotel Étterem és Bár nyitvatartási időben várja kedves vendégeit, természetesen nem szálló vendégek is bejöhetnek.

Amennyiben asztalt szeretne foglalni, az alábbiak szerint megteheti:

Vendégeinknek lehetősége van a’la carte étkezésre és felpanziós büfévacsora vagy büféreggeli igénybevételére. 

Éttermi VIP különterem foglalás:
6-10 fős családi és céges rendezvényekhez nyújt tökéletes helyszínt, étkezésekhez vagy kisebb rendezvényterem céljára is alkalmas. Az impozáns terem diszkréciót biztosít, ezáltal kerekasztal beszélgetések helyszínéül is szolgálhat.

A nyári szezonban minden nap, az őszi, téli és tavaszi időszakban pedig hétvégente fokozottan ajánlott előre telefonon foglalni nálunk, hogy asztalt tudjunk biztosítani vendégeinknek.

Éttermünkben is tud Szép kártyával fizetni.  A Tisia Étterem OTP, MKB, K&H SZÉP-kártya elfogadó hely.

2022-ben egyelőre nincs. Amennyiben ez változik a közösségi médiában is fogunk tájékoztatást adni. 

Kövessen minket Facebookon: https://www.facebook.com/TisiaHotel

Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/tisiahotel/

Egyelőre nincs, viszont 2022-ben ez még változhat.
A változásokról a közösségi médiában is fogunk tájékoztatást adni. 

Kövessen minket Facebookon: https://www.facebook.com/TisiaHotel

Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/tisiahotel/

Ételérzékenység vagy ételallergia esetén kérjük, tájékozódjon az egyes ételek allergéntartalmáról kollégáinknál. Minden étkezésnél biztosítunk allergénmentes opciót.

Amennyiben előre (már az érkezés előtt) jelzi igényét, úgy kollégáink jobban fel tudnak készülni az Ön ellátására. Természetesen lehetőség van egyedi egyeztetésre is, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, illetve szívesen állítanak össze Önnek egyedi ételeket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár kollégáink mindent megtesznek az Ön igényeinek kielégítése érdekében, a szigorú glutén-, laktóz- vagy egyéb érzékenységet kiváltó anyag mentes étkezést nem tudjuk biztosítani, valamint nem tudjuk garantálni, hogy az ételkészítési eljárás közben nem kerül semmilyen glutén-, laktóz- vagy egyéb érzékenységet kiváltó allergén származék az ételbe.

Miután konyhánk nem glutén-, laktóz- vagy egyéb érzékenységet kiváltó allergén anyag mentes főzésre szakosodott a teljes mentességet nem tudjuk garantálni, mindezek miatt a felelősséget sem tudjuk vállalni.

Igen, a térség kiemelkedő rendezvényhelyszíne a Tisia Hotel & Spa. Rendezvénytermei és vendéglátó egységei modern és elegáns helyszíneket kínálnak néhány főtől akár 180 főig is lehetővé teszik ültetett étkezések lebonyolítását, akár ebédről, akár vacsoráról van szó. Termeik a legmodernebb technikai eszközökkel (beépített hangosítás, mobil mikrofon, projektor és vászon, táncparkett, szabályozható világítás stb.) és különböző bútorzattal (8-10 fős körasztalok, tábla- és bankett asztalok stb.) felszereltek, így minden igény kielégítésére alkalmasak. Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatukat a sales@tisiahotel.hu e-mailcímen vagy a +36 49 741 741-es telefonszámon.

Természetesen igen, a Tisia Hotel & Spa**** Superior szálloda 5 féle, minden igényt kielégítő, stílusos, exkluzív kialakítású szobát kínál vendégeinek. Különböző méretükkel és kialakításukkal akár egy fő, vagy egy nagy család kényelmét is biztosítani tudják. Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatukat a sales@tisiahotel.hu e-mailcímen vagy a +36 49 741 741-es telefonszámon.