Csapatépítő helyszín

kapcsolat

Csapatépítő helyszín

Egy jó csapatépítő helyszín nem csak a vacsorát biztosítja a résztvevők számára, hanem ennél sokkal többet. A Tisia Étterem rengeteg személyre szabható szolgáltatással várja a céges csapatépítők résztvevőit, hogy mindenkinek feledhetetlen élményben lehessen része. Ismerje meg Ön is a Tisia egyedülálló kínálatát és válassza ki az Ön csapatának legmegfelelőbbet!


Csapatépítő helyszín fejedelmi gasztro élménnyel 

A Tisia Étterem a Tisia Hotel & Spa épületében található és nem csak prémium csapatépítő helyszínt biztosít, de fine dining jellegű gourmet fogásai garantálják, hogy az eseményen részt vevők elégedetten és feledhetetlen élményekkel távozzanak. 
Éttermünk nem titkolt célja, hogy exkluzív fogásainkkal a környék üde színfoltjává váljunk, és büszkén szeretnénk képviselni a régió gasztronómiai adottságait.

Ételeink alapanyagait a környék termelőitől szerezzük be, aminek köszönhetően mindig friss és szezonális ételeket készítünk. A hagyományos magyar konyha mellett, séfünk határtalan kreativitásának köszönhetően a nemzetközi ízeket is kimagaslóan tudjuk prezentálni. Aktuális étlapunkon meg tudja tekinteni kínálatunkat. 
Szállóvendégeink részére másnap reggelre különleges svédasztalos reggelivel készülünk, ahol korlátlan fogyasztást biztosítunk a csapatépítő résztvevői számára.

Exkluzív csapatépítő helyszín

Egyedülálló ital kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy méltó kísérői lehessenek a fejedelmi étel sornak. Itallapunk számos népszerű márkát kínál, mint a magyar pálinkák legjava, különleges whisky kínálat, kézműves sörök, kiváló borok és nem utolsó sorban különleges koktélokkal várjuk vendégeinket. Az alkoholmentes italok kedvelőire is gondoltunk. Nekik frissítő házi limonádékkal és zamatos gyümölcslevekkel készültünk. 

Tisia Étterem csapatépítő helyszín szolgáltatásai 

A Tisia Étterem saját szervezésén belül számos érdekes programmal készülünk a csapatépítő résztvevői számára. Az alábbi listából választhatnak vendégeink:

Csapatépítő helyszín szállodán kívüli szolgáltatásai 

Amennyiben a szálloda épületén kívüli programokon szeretnének részt venni, arra is van lehetőség. A szálloda szomszédságában található a Tiszaújvárosi Sportcentrum. A színvonalas Sport Park több, mint 20 sportág kipróbálására nyújt lehetőséget.

Továbbá vendégeink számára rendelkezésre áll az Exathlon pálya, valamint a több elemből álló, a strandon található légvár akadálypálya. Ez a szolgáltatásunk szezonálisan (nyáron, a strand nyitvatartási ideje alatt) elérhető, de kisebb kivitelben felállítható a Tisza teremben is.
Emellett felfedezhetik Tiszaújvárost, szakképzett túravezető irányításával, igény esetén pedig kiegészíthető pontgyűjtő vetélkedővel tehetik izgalmasabbá a túrát.

További extra szolgáltatások

Külsős partnerünk segítségével egyéb izgalmas és kalandos programokon is részt vehetnek vendégeink:

A részletes programokért és az árakkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot

Csapatépítő helyszín kikapcsolódást ígérő Spa élményekkel 

Az egész napos csapatépítő fáradalmait pihentető Spa részlegünkben pihenhetik ki a résztvevők. A környék leghangulatosabban kialakított exkluzív környezetében töltődhetnek fel kényeztető kezeléseinkkel. Igényesen kialakított relaxáló Spánkban mindenki ellazulhat és szinte újjászülethet. 
Képzett szakembereink garantálják, hogy a kikapcsolódás minden szempontból tökéletes legyen. Hiszen választhatnak frissítő masszázs kínálatunkból, vagy akár kozmetikai és egyéb arc- és testkezeléseink közül. Mi nem csak a testi, de a lelki felfrissülést is garantáljuk. 

Céges csapatépítő helyszín prémium szolgáltatásokkal

Miért jó választás a Tisia Hotel? 

A Tisia Hotel & Spa**** Superior épületében található éttermünk nem csupán szállóvendégeink részére elérhetők. Így arra is van lehetőségük, hogy "csupán" egy csapatépítő vacsorát vagy ebédet töltsenek el nálunk. Konferencia helyszínünknek és különtermeinknek köszönhetően biztosítjuk a csapat számára a privát szférát. Amennyiben pedig előadásokat szeretnének tartani, tökéletesen felszerelt termeink erre is lehetőséget kínálnak. 
Akármilyen nagy rendezvényről is legyen szó, vagy akár csak egy kisebb vacsoráról, a hihetetlenül finom ételek, a kiváló minőségű italok, a prémium környezet és a rendkívül kedves, segítőkész személyzet garantálja az esemény sikerességét.

Csapatépítő helyszín jól frekventált helyen

A Tisia Étterem Tiszaújváros rendkívül jól frekventált területén, a központban található. Közvetlen átjárással rendelkezik a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőhöz. A Teleki Blanka utcában található szállodaépület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, az átutazók számára és a környék látnivalói miatt érkezők számára is tökéletes választás lehet. 

Csapatépítő helyszín szállással

Amennyiben egész napos csapatépítőt tervez, szállodánk exkluzív minőségben kínál szállást a résztvevők számára. A Tisia Hotel prémium szobákat kínál, amik minden igényt kielégítenek akár egy fő, vagy kialakítástól függően 4 fő számára is. 

További információkkal és a részletekkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Telefon: +36 49 741 741
E-mail: info@tisiaetterem.hu