Főoldal / Blog / Meseszép esküvő étteremben

Meseszép esküvő étteremben

2022. 07. 13.

Sok esetben remek megoldás lehet, ha az esküvőt étteremben tartjuk. Több érv is szól mellette, mégis néhány dologra érdemes odafigyelni a helyszín kiválasztásánál annak érdekében, hogy a nagy nap valóban felejthetetlen élmény legyen. Most megmutatjuk, mik azok a szempontok, amelyeket mérlegelni kell.

A hercegnők nagy napja 

Szinte minden kislány hercegnő szeretne lenni. Álmodozik arról, hogy egy nap szép ruhában a herceggel az oldalán bevonulhat a kastélyban, miközben az éljenző tömeg őt ünnepli. Ahogy telnek az évek és egyre idősebb lesz a kislány, persze rájön, hogy nem élheti királylányként hétköznapjait. Ez alól egyetlen nap kivétel: az esküvője napján ugyanis igazi hercegnő lehet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. Ehhez viszont alaposan és nagy gonddal kell megtervezni a lakodalmat. A helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb alappillér lehet.

Egy remek helyszín: esküvő étteremben 

Természetesen rengeteg alternatívája lehet az esküvői helyszíneknek. Ha viszont azt szeretnénk, hogy minden akadály nélkül menjen, érdemes az esküvőt étteremben tartani.
Hogy a jeles nap tényleg tökéletes legyen a pár számára, a násznép pedig emlékezetes élményekkel térhessen haza, elengedhetetlen a megfelelő helyszín. Így nemcsak pompás környezetben, de profi segítséggel ünnepelhet a násznép. Az esküvő gördülékeny menetét a személyzetnek kell garantálnia, hogy az ifjú pár felhőtlenül szórakozhasson a fogadáson. A zavartalan ünneplést pedig a helyszín adottságai kell biztosítsák. Hiszen ez a nap nem csak a pár számára fontos, de a család és barátok életében is maradandó élményt jelent.

Az esküvő étteremben jó választás

Esküvő, étterem, gourmet ételek 

A tökéletes esküvői helyszín kiválasztása több szempont alapján tevődik össze. Egy dolog viszont sokszor elvész a rengeteg intézni való között, ezért mindenképp szeretnénk kiemelni ennek fontosságát. Ez pedig nem más, mint a felszolgált étel.

Fontos, hogy olyan esküvői étteremre essen a választás, ahol kiemelt hangsúlyt fektetnek az ételek minőségére is. Hiszen sokszor ezen áll vagy bukik a rendezvények sikeressége. A kiválasztott étterem garantálja a gourmet fogásokat, és fordítsanak figyelmet a speciális igényekre is. 
A Tisia Étterem ételeinek alapanyagait a környéken élő termelők biztosítják, így az elkészült fogások garantáltan frissek, ínycsiklandók és egészségesek. A hagyományos magyar konyha hibátlan prezentálása mellett a nemzetközi ízek kedvelői is elégedettek lehetnek. A fine dining jellegű ínycsiklandó ételek prémium minőségét pedig a kiváló alapanyagok és séfünk kreativitása garantálja. 

Esküvő étteremben: Milyen szempontok alapján válasszak? 

Van néhány kérdés, amit fel kell tennünk, mielőtt letesszük a voksunkat egy étterem mellett.

  • Mit tartalmaz a helyszín bérlése? Fontos tudni, hogy pontosan mire számíthatunk és mi az, amire még külön kell gondolnunk. Legjobb esetben a felszolgáló személyzetet, a berendezést és az eszközöket is az esküvői étterem biztosítja.
  • A vacsorát követő buli helyszínét is szolgáltatják? Érdemes az esküvő minden részét egy helyen tartani, így nem kell a násznépet ide-oda rángatni, és a párnak is sokkal kényelmesebb lesz. Ezért fontos, hogy az esküvő helyszínét biztosító étteremben ne csak a vacsorát lehessen megtartani, de a lagzi hátralevő részét is. Legyen továbbá egy erre alkalmas, elkülönített terem, hogy a násznép teljes kizárólagosságot élvezhessen.
  • Van elég parkoló? Fontos, hogy az esküvői helyszín közelében legyen elegendő hely leparkolni az autóval érkező vendégek számára. Hiszen senki nem szeretne sokat sétálni, esetleg eltévedni a parkolóhely és a helyszín között.
  • Hány fő befogadására alkalmas a helyszín? Mindenképp kérdezzük meg az étteremtől, hogy legfeljebb hány meghívott vendég fér el az esküvőn. Ebből a szempontból az sem mindegy, hogy ültetett vacsorát vagy állófogadást szeretnénk. 
  • A vendégek elszállásolása is megoldható? Amennyiben a meghívottak más városokból érkeznek, nagyon lényeges, hogy biztosítani tudjuk a szállást. Ha ez közvetlenül az étterem közelében megoldható, az kiváló megoldás lehet mindenki számára.

Esküvő a Tisia Étteremben 

A Tisia Étterem remek választás az esküvő alkalmával: teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így mindenki luxus környezetben élvezheti a házasságkötés nagy napját. A különböző helyszínekről érkező násznép pedig 4 csillagos Superior környezeteben, hihetetlenül kényelmes szobáinkban tudja kipihenni a lagzi fáradalmait.

Az esküvői helyszín szállással lehet igazán tökéletes. Ezért az exkluzív kialakítású Tisia Hotel stílusos szobáiban a kikapcsolódás garantált. 99 szobánk közül Deluxe és összenyitható családi lakosztályok is elérhetők.

Egy nagy konferenciateremmel, három egybenyitható szekcióteremmel és éttermi különteremmel garantáljuk az esküvő sikerességét. Összesen 450 m² rendezvényhelyszínünk kiváló lehetőséget biztosít a lagzi zavartalan menetéhez.

A kisgyerekkel érkezők is gondtalanul élvezhetik a rendezvényt családbarát szolgáltatásainknak köszönhetően. Játszóházunk számos izgalmas játékkal várja a kicsiket, az étterem területén pedig gyerekszék segítségével tudják kényelmesen elfogyasztani a vacsorát. Végezetül a legkisebbek szükségleteire is gondoltunk: a kismamáknak több pelenkázóhelyet is biztosítottunk a közösségi tereknél is.

Ne maradjon le erről a kiváló esküvői helyszínről, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!